Evenementen bij

Koekeloeredag 2024

Koekeloeredag is een evenement dat door boerenzuivel van Claudia georganiseerd wordt.
Vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur met een streekmarkt en acts voor jong een oud zal het weer een gezellige dag worden. En dat is het geworden
Ruim 2000 mensen bezochten de gezellige markt

foto's

Koekeloeredag 2024

Getalenteerde comedians op het podium ........ Getalenteerde comedians op het podium

We zijn verheugd om aan te kondigen dat op Koekoeloeredag drie getalenteerde comedians het podium zullen betreden om jullie te vermaken met hun humor en gevatte grappen tijdens hun comedyshow.
Maak kennis met onze fantastische line-up:
Arnold Heijmer 😀, een Tukker uit Hengevelde wiens vader een heuse kuikenbroeder is. Zelf broedt Arnold graag op zijn verhalen en grappen. Wat gaat er nu uitkomen?
Rik Wolters 😁 is in dit gezelschap de vent uit Deventer. Hij is nog geen 10.000 dagen jong en roeit in zijn vrije tijd met de riemen die hij heeft. Dus trek een riem aan en het wordt meer dan prima!
Jasper van de Sande 😃,
lacht om het leven maar neemt comedy serieus
vandaag wordt menens maar niet heus
lachen, zonder hyena’s
gieren, zonder vogels
gebrul, zonder leeuwen
gekrijs zonder meeuwen
Klein van formaat met grote dromen
Voor een lach is hij van ver gekomen
Tom Krooshof 🎩, ook wel bekend als “de goochelaar uit Eibergen”, zal het podium betreden als jullie gastheer. Met zijn enthousiasme en een vleugje magie zal hij ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Bereid je voor op een middag vol plezier en verwondering

Even voorstellen:

Maria de Groot

Hallo allemaal eventjes voorstellen mijn naam is Maria de groot ook dit jaar weer aanwezig op het leuke koekeloeren dag met vilt. Vilt is hip omdat het puur-natuur is en alleen van geschoren wol wordt gemaakt. Vilt is ook zeer geschikt voor buiten zo als vogelhuisjes, bent u nieuwsgierig dan zie ik U graag op de tweede pinksterdag. Groetjes Maria

SUSPUL

Suzan Mateman van SUSPUL staat op de Koekeloeredag met unieke interieurartikelen gemaakt door middel van upcycling.

SUSPUL begon als een hobby. De vrije tijd die ik over had naast mijn vaste baan in de zorg, besteedde ik grotendeels aan het maken en opknappen van interieurartikelen. Toen er steeds meer interesse kwam in mijn producten besloot ik om het wat serieuzer aan te pakken, en zie hier.. mijn eigen webshop!

Website: https://suspul.nl/

Bert Lensink
Jaaa op de valreep ❤🍓… Bert Lensink zachtfruit komt op de Koekeloeredag overheerlijk zoete aardbeien verkopen!
Berna Hekkelman

Berna Hekkelman - Bij BIJHUIS voor verlichting, woondecoraties en accessoires met een persoonlijke touch.

Verlichting is erg bepalend voor de sfeer in jouw huis. Je kunt onderscheid maken tussen basisverlichting, accentverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting. Maar hoe? Door middel van een doordacht lichtplan kan ik je aangegeven op welke plek en in welke ruimte je een lichtbron plaatst.

Interesse? Ik kom graag vrij blijvend bij je langs voor sfeer in je (nieuwbouw)huis.

Voor meer inspiratie en woonadvies:

BIJHUIS Lochem
Berna Hekkelman
Markt 17 - Lochem
06 13 82 05 84

Zone College

GMEC! De Green Mobile Education Center (GMEC) is het rijdende leslokaal van Zone College die kan worden ingezet bij verschillende lessen en evenementen op verschillende locaties. Zo brengen de scool een innovatieve, technische leeromgeving dicht bij onze studenten en leerlingen. Kom tijdens de Koekeloeredag een kijkje nemen en maak kennis met de verschillende opleidingen die Zone college kan bieden in VMBO en MBO.

Tante Truus Eibergen
In hartje Eibergen vind je Tante Truus Eibergen. Een gezellige lunchroom waar je kan genieten van de lekkerste koffie met een huisgemaakte brownie.
Bij tante truus werken mensen met een verstandelijke beperking die er hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen.
Ben je op zoek naar een kado, gewoon iets leuks voor jezelf of zelfgemaakte decoratie door onze toppers : tweede pinksterdag zijn wij te vinden op de koekeloeremarkt en heten wij u graag welkom bij onze stand.
Wij hebben er zin aan
Meer standjes....

Contactformulier

kerstpakketten
al besteld?